TOIMITUSTAVAT

Noutopiste

Saat tilauksesi toimitettuna lähimpään tai valitsemaasi noutopisteeseen.

Pakettisi on jäljitettävissä ja saat ilmoituksen tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon, kun paketti on valmis noudettavaksi (yleensä 1-2 arkipäivää). Ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus pakettia noudettaessa.

Pakettia säilytetään 7 päivää noutopisteessä, jonka jälkeen se palautetaan Nespressolle.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksille. 50 €:n ja alle oleville tilauksille toimituskulut ovat 4,95 €

Pikatoimitus

Jos teet tilauksen klo 15:00 mennessä tilauksesi toimitetaan sinulle seuraavana arkipäivänä klo 9:00. Jos et ole paikalla toimitushetkellä, Posti yrittää toimittaa paketin vielä kerran ennen klo 16.00. Tämän jälkeen he jättävät postilaatikkoosi lähetysilmoituksen ja löydät pakettisi lähimmästä Postin noutopisteestä.

Paketteja säilytetään noutopisteessä 7 päivää, jonka jälkeen ne palautetaan Nespressolle.


Aina 11,95 €

Kotiinkuljetus

Saat tilauksesi toimitettuna mukavasti kotiisi.

Posti ottaa sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovitte yhdessä sinulle parhaiten sopivan toimitusajan (klo 9.00-21.00). Tilaus on jäljitettävissä koko prosessin ajan.


Aina 9,95 €

Toimitus työpaikalle

Toimitus yrityksen osoitteeseen. Vastaanottajan tulee olla paikalla, kun toimitus tapahtuu. Toimitetaan pääasiassa klo 8.00-16.00 välisenä aikana seuraavana arkipäivänä.

Aina 9,95 €

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi