VERTUO 

UNOHTUMATON MAKU
LUKEMATTOMIA KAHVIVAIHTOEHTOJA 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN

NESPRESSON KAHVIMAAILMAAN

Vertuo tarjoaa laajemman valikoiman kuppikokoja - lyhyestä espressosta, pehmeään Gran Lungoon tai suurempaan Alto-kuppiin, jonka päällä on herkullinen ja runsas crema. Kahvikone käyttää Centrifusion-teknologiaa, joka tunnistaa jokaisen kapselin ja mukauttaa parametrit sen mukaisesti täydellisen kahvityylin luomiseksi.

Original-kahvikoneen avulla voit myös nauttia kahvisi samasta pehmeästä ja aidosta mausta - Ristrettosta, espressosta ja Lungosta maitoresepteihin. Original-kahvikoneet käyttävät 19 baarin uuttojärjestelmää, joka vapauttaa tuoreet aromit jokaisesta kahvikapselista. 

Voit valmistaa tarkasti pienen tai suuren kahvin, jossa on runsas ja silkkinen crema, sillä jokainen Vertuo-kahvikone käyttää viivakoodintunnistusta ja uuttamisjärjestelmää kahvikokemuksen luomiseen. Jokaisessa kapselissa oleva ainutlaatuinen viivakoodi säätää veden virtausta ja määrää, lämpötilaa, haudutusaikaa ja kapselien kiertoa, jotta kahvikokemuksestasi tulisi paras osa päivääsi. Täydellinen kahvi, joka kerta.

Kaikki Nespresso-kahvikapselit ovat alumiinia, joka on kierrätettävää. Tuo käytetyt kahvikapselit lähimpään Nespresso Boutique -myymälään tai vie ne  metallinkeräykseen. Kun lisäät kahvikapselien kierrätyksen kahvirituaaliisi, kahvisi ei vain maistu hyvältä, vaan se myös tuntuu hyvältä.

Ei, Vertuo-kahvikapselit sopivat Vertuo-koneeseen, eivätkä ne sovi Original-kahvikoneeseen. Myöskään Original-kahvikapselit eivät sovi Vertuo-kahvikoneisiin.

Kukin kahvilajike on erityisesti sovitettu siten, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja on sopusoinnussa Vertuo-kahvikoneen erityisesti määriteltyjen valmistusparametrien kanssa. Koska nämä parametrit eroavat Original-järjestelmästä, kahvilajikkeet ovat erilaisia.

 

Jopa 7 kuppikokoa

Kaikkea lyhyestä Ritrettosta (25 ml), espressosta (40 ml), tuplaespressosta (80 ml), Gran Lungosta (150 ml), mukista (230 ml) aina täyteen karahviin (535 ml) jaettavaksi.

 

 

30 herkullista kahvivaihtoehtoa

Vertuo valmistaa kahvia espressosta mukikokoon ja kaikkea siltä väliltä. Tummasta ja voimakkaasta mietoon ja pehmeään, ja yli 30 sekoitusta, joihin voit tutustua ja joihin voit ihastua.

 

 

Loputtomasti reseptejä napin painalluksella

Kehittynein koskaan kehittämämme kahvijärjestelmä on myös yksinkertaisin. Nauti kahvi- ja maitoresepteistäsi napin painalluksella. 

 

 

Optimoitu keittäminen jokaiselle kahville

Vertuo-teknologia lukee jokaisen kapselin viivakoodin ja säätää automaattisesti oikeat asetukset, joten voit valmistaa suosikkikahvisi kerta toisensa jälkeen ilman virheitä. 

 

LÖYDÄ SUOSIKKISI

TUTUSTU VERTUO-KAHVIKONEISIIN

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi