Original koneet

CITIZ MUSTA

CitiZ on yhdistelmä korkeaa teknologiaa ja retro-modernia muotoilua

€199,00

Loppu varastosta

OMINAISUUDET

Musta CitiZ on tyylikäs, retrohenkinen kahvikone, joka todistaa Nespresson olevan edelläkävijä niin kahvikoneiden muotoilun kuin tekniikankin osalta. Nespresso on perinteisesti tunnettu erityisesti edistyksellisestä teknologiastaan, jota sen kahvikoneet poikkeuksetta hyödyntävät. CitiZ-kahvikone, minimalistisine muotoiluineen, kuitenkin osoittaa jälleen kerran, että myös muotoilu ja design ovat yhtä tärkeitä.

CitiZ on helppokäyttöisyytensä ja yksinkertaisuutensa ansiosta täydellinen vaihtoehto juuri niille kahvin ystäville, jotka haluavat kahvin mustana. CitiZ valmistaa herkullisen espresso- tai lungo-kahvin valitsemastasi Nespresso-kahvikapselista vain 25 sekunnissa, ja kruunaa kahvin vielä silkinpehmeällä cremalla. Kahvin pintaan syntyvä crema suojaa kahvin herkkiä aromeja, ja siksi sitä pidetään laadukkaan kahvin symbolina. Kahdella kahvivaihtoehdollaan CitiZ palaa kahvin alkujuurille. Jos tämä ei kuitenkaan riitä, vaan haluat yksinkertaisen, mutta monipuolisen kahvikoneen, jolla valmistat käden käänteessä myös maitopohjaisia kahvijuomia, voit aina liittää CitiZ-kahvikoneeseesi ulkoisen Aeroccino-maidonvaahdottimen. Vaihtoehtoisesti voit valita CitiZ & Milk -kahvikoneen, jonka integroitu maidonvaahdotin mahdollistaa esim. herkullisen latten, macchiaton ja cappuccinon valmistamisen. 

Espresso & Lungo
25 sek nopea lämmitys
Automaattinen virrankatkaisu 9 minuutin kuluttua
13 x 27,8 x 37,2 cm (L x S x K)
1260 W
1L vesisäiliö

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi