Original koneet

CITIZ&MILK MUSTA

Lukemattomia maitopohjaisia kahvireseptejä napin painalluksella!

€309,00

OMINAISUUDET

Punainen CitiZ & Milk tarjoaa lähes loputtomasti kahvivaihtoehtoja. Valitset vain haluamasi Nespresso-kahvikapselin, asetat sen kahvikoneeseesi ja valintasi mukaan täydellinen espresso tai lungo on kupissasi jo yhden napin painalluksen – ja vain 25 sekunnin jälkeen. Erikoiskahvien ystäviä varten CitiZ & Milk -kahvikoneeseen on integroitu korkealaatuinen Aeroccino-maidonvaahdotin, joka valmistaa aidosta maidosta herkullista maitovaahtoa käden käänteessä.

Aeroccino-maidonvaahdotin mahdollistaa niin kylmän kuin kuumankin maitovaahdon valmistamisen. CitiZ & Milk -kahvikone edustaa Nespresson moderneja kahvikoneita, joissa on palattu aidon kahvin alkulähteille. Käyttäjän on helppo valita oma suosikkinsa kahvikoneen tarjoamista kahdesta perusvaihtoehdosta – espressosta ja lungosta – mutta silti käyttäjää hemmotellaan mahdollisuudella laajentaa kahvivalikoimaa maidonvaahdottimen avulla. 

Espresso & lungo
25 sek nopea lämmitys
Automaattinen virrankatkaisu 9 min kuluttua.
21,9 x 37,2 x 27,8 (L x S x K)
430-500 W
1 L vesisäiliö

TOIMITUS

Ilmainen toimitus,

kun tilaat yli 50€ Postin noutopisteeseen.

KIERRÄTYS

Anna alumiinikapselillesi elämää – kahvikapseleiden kierrätys on helppoa ja vaivatonta.

PIKALÄHETYS

Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä ja se toimitetaan sinulle seuraavana aamuna klo 9.00 mennessä.

Tilaa Nespresson uutiskirje

Jos jaat intohimomme kahvia kohtaan, miksi et rikastuttaisi koko kokemusta? Nespresson uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista sekä ekslusiivisista kampanjoista.
Huomioithan, että sinun tulee kirjautua jäsentilillesi, jotta voit hyödyntää Nespresson jäsenkampanjat.

Napsauttamalla "Hyväksy kaikki" hyväksyt sen, että voimme kerätä tietoja sinusta eri tarkoituksiin, mukaan lukien: Toiminnallisuus, Tilastot ja markkinointi